Du är min fallskärm när jag faller om natten.

Hejsan svejsan. Försökte skriva ett inlägg igår. Men det ville tydligen inte sparas. Så det blev inget! Men idag har jag iallafall varit i Ekerö centrum med Julia och pappa och inhandlat lite mat och sånt till min födelsedag. Det är redan i övermorgon. Tiden går för snabbt. Idag har det ju varit väldigt varmt så när vi kom hem gick vi direkt ner till stranden och där spenderade vi resten av dagen. Nu ska jag kolla på Sex and the City. Puss.

Överlever du Härnösand så överlever du allt.

Nu är jag hemma! Jag och Lollo överlevde Härnösand. Allting var väldigt roligt med den staden tycker jag. Människorna var roliga och jag och Lollo dog en hel del. Men allt det roliga är alldeles för komplicerat för att skriva här. Men jag säger bara en sak. Kåjaw. Ingen förstår. Men Lasse igår var mycket finast. Mer orkar jag inte berätta. Det blir bara konstigt när jag försöker.




Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit.

Hejsan. Idag var en vanlig dag på landet. Jag träffade Julia och vi gick ner och badade. På kvällen gick jag hem till Julia och vi spelade monopol och sen gick vi ut och pratade och umgicks med hennes katter. Haha. Nu dricker jag cider, sitter vid datorn och kollar på Sex and the city i bakgrunden. I övermorgon åker jag och Lollo till Härnösand för att se Lasse Lindh på lördag! Jag längtar ihjäl mig. Så imorgon blir det att packa, träffa Julia en sväng och sedan åka hem till stan och sova där för att på fredag ta ett tidigt tåg mot Härnösand. i Härnösand har jag aldrig varit så det ska bli spännande. Nu ska jag hämta mer cider. Puss.

Vilse i allt det svarta.

Hejsan. Orkar inte ladda in några bilder från dagarna med Lykke. Men iallafall så åkte hon hem idag. Känns tråkigt. Vi körde henne in till stan och mamma skulle gå lite ärenden så jag passade på att ta en sväng på stan. Jag köpte en ny bikini och två nagellack. Nu är jag ute på landet igen. Nu ska jag dricka te. Puss.

Alla barnen åt kex förutom Rasmus han åt bullar.

Hejsan.  Nu är jag hemma från Lykkes land. Igår åkte jag hem och Lykke följde med mig. Så hon är här och ska stanna tills måndag. Dagarna på Lykkes land har varit mycket mysiga. Badade gjorde vi. 16 grader var det. Så det var ganska kallt. Åkt båt har vi också gjort. Kanske lägger jag upp någon eller några bilder från Lykkes land senare.

Idag har vi paddlat kanot med Julia och Emma. Vi paddlade till en liten ö som var blåsig och invaderad av myror. Vi hade med oss lite bullar och sånt som vi smaskade på. På hemvägen blåste det väldigt mycket och det kom in massa vatten i kanoten och det var kallt och lite omysigt. Ungefär två timmar tog det att komma hem. Nu ser lykke uttråkad ut så jag ska sluta skriva.


Du brukade lysa upp alla rum du gick igenom.

Hej. Promenaden i regnet var mysig. Med regnet smattrande mot paraplyet och Lasses röst sjungades i öronen. Jag gick ner till stranden och vattnet var grått och vinden blåste i träden. På midsommarplatsen stannade jag till och satte mig och gungade en stund på den stora gungan. Den är mysig tycker jag. Sen gick jag hem och satte på mig mina lilarosa sockor och gjorde te.

Nu sitter jag på den obekväma för låga stolen igen. Borde byta stol. Men jag orkar inte. Imorgon åker jag till Lykke och det ska bli väldigt trevligt. Ikväll ska jag packa. Blä.


Regn faller på mig.

Idag faller regnet ner. Fast nu har det nästan slutat. Förut spöregnade det riktigt ordentligt. Jag har tråkgt och sitter obekvämt på en för låg stol. Nu ska jag gå ut på en promenad och låta det regnet som är kvar falla på mig.

Regn faller på mig och det spelar ingen roll vart jag gömmer mig
För på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig.
Och jag kan inte, kan inte, kan inte glömma dig.

Men jag ville ju ha pepsi max!

Idag åkte jag in till stan och träffade Caroline. Skulle ju egentligen träffat Fanny också men hon kunde inte. Jag och Caroline gick till String och fikade. Där var det mycket trevligt och vi spanade på konstiga tavlor och ett huvud som hängde ner från ett rör. Sen gick vi och köpte chips och satte oss på en gräsplätt vid en kyrka. Massa roliga saker har hänt under dagen men dom är onödiga att skriva här för ingen kommer ändå att förstå. Men roligt hade vi.

Oh the world won't understand it's left no time for us.

Hej. Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Jag satt ute i gräset ett tag och drack saft. Sen hade jag lite skojigt med Fanny och Caroline på msn. Min dator har tydligen tappat livslusten och tar självmord lite då och då. Jag har smaskat på små, sura äpplen från vårat äppelträd också. Nu lyssnar jag på akustiska no time for us om och om igen. Bäst är den.
Imorgon ska jag in till stan och träffa Fanny och Caroline. Äntligen kommer jag bort härifrån.

 
 


Ge mig nått som tar mig någonstans.

Hejsan. Dagen har varit som vanligt, alltså utan händelser. Jag har mest suttit inne även fast det har varit varmt och sol. Satt ute en stund i solen och läste, men sen blev det för varmt. Tänkte att jag skulle gå och bada men det såg så blåsigt ut där nere, och så är det inte roligt att bada själv. Jag saknar Julia. Idag åker hon hem från Grekland. Men sen ska hon till Gotland så hon kommer inte ut till landet förrän den 11. Men snart åker jag till Lykkes land, på tisdag närmare bestämt! Längtar.  

Rubriker är svåra, jag är fantasilös.

Hej. Nu sitter jag ute på våran veranda med datorn och dricker saft. Kände att jag behövde komma ut lite. Idag har jag inte gjort någonting alls. Som vanligt. Jag har läst ut Pojken som kallades Det. Åh, den är så hemsk. Jag ska snart börja på den nästa bok i serien. Ont i huvudet har jag också haft. Det har jag fortfarande. Jag hatar den här sommaren. Längtar tills jag ska till Lykkes land. Jag kom hem från Lollos land i förrgår men det känns som att jag kom hem för över en vecka sen. Finns ingenting att göra här.

hej gnun i fönstret där, orka leva.

Hej. Idag har jag varit i Ekerö centrum med mamma. Där köpte jag en ny almanacka. Det var tråkigt att gå runt i Ekerö utan Julia, jag tänkte på alla gånger vi gått där tillsammans och hur lite vi kommer vara med varandra den här sommaren. Det kommer inte bli som sommaren brukar vara. Sen när jag kom hem läste jag Pojken som kallades Det. Har snart läst ut den, herregud vad den är hemsk. Tänk att ha det som honom.
 

Hemma igen.

Så var man hemkommen från Lollos land. Riktigt mysigt hade vi det. Även fast vädret var dåligt. Vi bakade, åkte till Vaxholm, spelade spel och var rädda för clowner. Sen när vi kom hem fick vi veta att Lasse och Timo spelade i Kungsan i söndags och vi missade det. Hemskt. Men nu är det bara 19 dagar kvar tills jag och Lollo ska se honom på stadsfesten. Jag längtar. Nu kommer lite bilder från Lollos land.












RSS 2.0