Oho för att satsa det sista på mirakel

Hej härliga huvudvärk och fina trötthet. Tycker om er. Härligt matteprov hade vi idag och jag vet inte om jag fick godkänt. Allting är fint, finfint, finnemang. NO-prov imorgon också. Åh vad jag tycker om skolan. Och ni älskar min ironi, och min blogg. Jag med. Lika mycket som jag älskar syror och baser. Jag saknar sjuan. Man behövde nästan aldrig tänka på läxor och sånt. Man beklagade sig om man hade två prov samma vecka, som knappt var svåra. Nu är det stress dygnet runt och ingen fritid. Kristian Anttila på torsdag iallafall och det blir väl fint. I våran NO-bok står det om hudflagor. Hudflagor är ett ord som får mig att vilja spy. Usch. Hudflagor. Nu ska jag väl öva på vad de olika syrorna och baserna används till och läsa om hudflagor. Puss.


När regnet slår mot fönstret

Hejsan. Skolan var tråkig och jobbig. Jag var trött hela dagen och hade ont i huvudet. Det var omöjligt att sova inatt. Så istället åt jag massa rostat bröd, lyssnade på Håkan och kollade på Vänner. Sedan kunde jag inte somna för att det var massa brödsmulor i sängen. Haha. Tecken på att jag äter för mycket bröd. Men iallafall så orkade jag inte gå till dansen idag heller så jag har kollat på Håkan dvdn istället. Nu kollar jag på den igen. Allt är så fint med den konserten. Såpbubblorna, ballongerna, Håkan, bandet. Allt. Jag längtar till 28 oktober. Nu äter jag torr bulle och dricker mjölk. torra bullar är inte särskilt goda utan bara torra. Borde göra något vettigare.

Dölj världen från mig i dina lockar

Hej. Idag har jag bara varit hemma och varit trött, vilat, städat, pluggat lite och lyssnat på en massa musik under mitt täcke. Jag är utmattad och behöver nog egentligen ligga i någon slags djup koma i några veckor för att återhämta mig. Haha låter som att jag har varit med om någon olycka eller nåt, men nej. Jag är bara trött. Men iallafall så ska jag på Håkan i Stockholm. Det glädjer mig. Julia hade två biljetter och hon bjöd med mig. Snäll som hon är. Jag saknar henne nåt otroligt just nu och jag är glad för jag ska träffa henne imorgon. Blir mysigt. Nu dricker jag vaniljte och lyssnar på Håkan. Förresten är jag avundsjuk på alla som såg honom på Liseberg igår, och på alla som ser honom i Lund ikväll.



Det är så tråkigt och trist utan dig

Dom har flyttat Håkan spelningarna. Både Uppsala och Gävle. Till februari. Det är ungefär en miljon år kvar dit och åh jag är arg, besviken och ledsen. Det som skulle bli så fint, oktober. Nu blir allt bara fult. Caroline kan inte ens gå med i februari och allt är förstört. Allting är meningslöst. Det har inte hänt något bra i mitt liv på ungefär jättelänge och det kommer inte bli någon förändring på det heller. Jag kommer ruttna i mitt rum med skolböckerna i famnen. Ja, jag skriver som att allting är otroligt dramatiskt men det är det. Jag har ju inget liv längre. Börjar bli meningslöst. Jag dör nog nästan hellre än att leva det här tråkiga livet med tusen läxor och inga händelser. Nu får det hända något annars kan jag lika gärna dö. Jag trodde hösten skulle bli fin och mysig. Men man kan inte tänka på att hösten är mysig och att löven är fina. Det händer aldrig någonting och när det väl händer något är det något negativt. Och jag kan simma 200 meter bröstsim i mina läxor. 

Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt

Hade håltimme på två lektioner idag. Så vi fick sluta 13.45 och hade bara två lektioner. Det var trevligt. Sen åt jag glass hos Lisa och kollade på en film. Sedan har jag lyssnat massa på Lasse Lindh. Och Almedal. Jag kommer ingen vart på min uppsats för jag förstår inte. Om ett tag ska jag vara barnvakt med Lisa åt hennes grannar. Imorgon är det fredag. Veckan har gått fort och snart är det Håkan i Uppsala. Inte. Men det är bra att tänka positivt. Även om allting känns ganska negativt större delen av tiden.

Vi är förlorare, vi två

Idag var det skoljoggen. På skoljoggen ska man springa de 7 kilometrarna runt Årstaviken = död. Fast vi gick hela vägen istället. Vi fick sluta 12 och sånt är fint. Vi åkte hem till Caroline i Älvsjö och stängde ut solen och tittade på film. Nu är jag trött, dödstrött. Jag spelar Broder Daniel i min stereo och har det mörkt i mitt rum. Mörker är mysigt. Höstmörker. Men helst vill jag ha jul. Jul och vit snö.

Utan dig är alla kalla långa mörka utan sömn

Kom nyss hem från dansen. Det är massa läxor och prov just nu och jag har panik. Uppsatsen om Franska revolutionen är jobbig och nästan omöjlig. Känns som att jag inte har något liv längre, skolan tar upp all tid typ. Det känns inte trevligt och jag vill ha oktober. Oktober blir bra tror jag. Bättre än september. Nu lyssnar jag på musik och är alldeles för trött för att skriva på min uppsats eller något annat skolarbete. Jag ska dricka juice eller saft och kolla på någon dvdbox istället.

Jag tror din ponny är mätt nu.

Dagen var som vanligt. Imorgon är det en månad kvar till Håkan i Uppsala. Längtar. Då är det höstlov också. Och 30 oktober är det Håkan i Gävle. Jag vill att höstlovet ska komma nu. Jag saknar ponny och barbiespelen hos Caroline. Och jag saknar den mörka skogen. Inte. Men det var lite kul.


Åh Hurricane

Muy bien dag igår. Åkte hem till Caroline i Älvsjö någon gång på dagen. Vi hade vinterpicknick. Sen gick vi hem till Caroline och spelade My little pony och Barbie supersports på datorn. " Du måste flytta på din ponny. " Sen kollade vi på massa filmer och gick ut med hennes hund i mörkret. I skogen. Jag gick in i ett berg och ramlade. Haha. Jag är klumpig. Men det var kolsvart så man såg inte vart man gick. Jag har en fin film på min mobil från när vi var ute. Jag tittar på den just nu och skrattar lite. Haha. Idag kollade vi på Fröken Sverige och sen åkte jag hem. Ikväll ska jag nog titta på dvdboxar och äta kakor. Jag är död.


All alone, I'm nowhere, you're out there

Dagen var helt okej. Vi hade håltimme på bilden och gick hem till Lisa och åt bullar. På SO-lektionen kopierade jag och Lykke våra ansikten i kopieringsmaskinen. Sånt är kul. Matsalsjouren var tråkig och alla i matsalen var onda. Men mattanterna var generösare idag och vi fick två smakis och glass. Sedan fikade vi på vurma igen och jag har köpt nytt vaniljte. Nu dricker jag massor av te och lyssnar på musik. Jag är trött. Det är jag alltid på fredagar. Imorgon ska Ponnykött ( jag ) och hennes vänner sova över hos Caroline. Blir muy skoj. Jag ska dricka upp hennes chaite och sno hennes vinyler. Jag längtar.

Detta är en gammal men mycket söt bild på Caroline.


What’s to clear out between you and me?

Det är kallt och stökigt i mitt rum. Franska revolutionen uppsatsen går skit och jag har matteförhör och matsalsjour imorgon. Jag är irriterad. Matsalsjouren igår förresten, det var jobbigt. Det var värst att gå runt med förkläde, handskar och disktrasa och torka alla borden i matsalen. Alla var jobbiga och stirrade. Eller nåt. Aja, allting är väl lite fint ändå för det är fredag imorgon. Jag har lovat mig själv att städa mitt rum imorgon. Idag har jag varit i skolan och sedan druckit chailatte på vurma. Jag behöver ett lov, jag klarar knappt av att gå upp på mornarna längre. Och skolan är jobbig. Läxor är jobbigt. Åttan är jobbig. Höstlov nu tack! Är ju typ ett år kvar. Man kan väl säga att jag är ledsen och hungrig och att jag lyssnar på The Plan.


Jag vill se dom där skyarna igen

Har precis kommit hem från dansen. Mina läppar är torra och svider. Inte för att det har någonting med dansen och göra men dom svider iallafall. Det är kallt ute. Jag är törstig och sådär. Idag tog vi skolfoto och jag såg nog ut som en gnu. Hade gnufeeling i kroppen. Mitt porträttfoto fick jag se och ja, det är fult som alla andra år. Trevligt. Ännu trevligare är att dom ska ta med allas porträttfoton i skolkatalogen. Eh. Onödigt. Idag hämtade vi ut Gävlebiljetterna. Jag är lite glad. Men fattig. Imorgon är det onsdag och jag har matsalsjour och ska leka mattant. Diska och sånt där kul. Jippie. Ska göra det även på fredag. Lycka!

För ditt hjärta är lika stort som hela vår jord

Hej. Hösten är verkligen här nu. Det är verkligen iskallt ute och jag behöver en ny jacka. Fryser ihjäl snart. Men hösten är mysig. Nu lyssnar jag på Lasse Lindh och dricker mjölk. Imorgon är det skolfoto och jag har lite smått panik. Men Lasse gör mig lugn. Idag har jag haft en tråkig skoldag och sedan dansat. Mitt rum är fortfarande ostädat. Ska försöka städa imorgon. Ja. Jag måste. Lite iallafall. 


Där jag drog mig själv för dig i smutsen.

Hej. Söndag idag. Har fikat och annat med Lollo och Lisa. Nu har jag mest panik för allting. Panik för att jag är fattig och behöver pengar och panik för allt med skolan. Skolan stressar mig. På tisdag är det skolfoto också. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut och så men det spelar ingen roll, jag blir ändå alltid ful på skolfoton. Är en tradition som vore synd att bryta. Det är kallt här inne och jag har mössa på mig. Borde egentligen inte sitta här utan borde städa. Men jag gör sällan det jag borde göra. 

Molnen gömmer säkert någonting

Hej. Skönt att det är helg. Men den försvinner på en sekund ungefär. Igår var jag iallafall och såg Moneybrother på Grönan. Det var väldigt fint och vi såg honom åka frittfall. Inatt sov jag och Lykke över hos Lisa och idag har vi ätit glass och kollat på " Flykten från hönsgården ", haha. Nu lyssnar jag på musik och har ont i magen efter att druckit en hel kanna te på bara några minuter. Jag har fått en ny mobil nu. Känns bra. Mina inlägg är mindre bra. Har inte så mycket att säga. Hejdå.

You die when you´re young.

Hej. Imorgon finns det risk för världens undergång. Jorden kan sugas in i ett svart hål. Det är antagligen väldigt liten chans att det händer men jag är rädd ändå. Eh ja här finns en film på hur det kommer se ut när jorden slukas av hålet.
http://www.youtube.com/watch?v=BXzugu39pKM&feature=related  Jag är rädd och jag vill inte dö som fjortonåring av att bli uppsugen i ett svart hål. Jag har inte ens en mobil just nu så jag kan inte ringa till mina nära och kära och ta farväl innan min död. Jag tycker inte det känns trevligt alls. Det här är vad jag har i huvudet och kan inte koncentrera mig på så mycket annat. Fast jag har massor av läxor att göra. Jag har ont i huvudet också. Och i magen.

Heartache

Hejsan. Igår tog min mobil sitt sista andetag. Ja, min mobil är häftig och kan andas. Fast inte längre. Den är död nu. Det är ganska negativt eftersom att jag nu inte har någon mobil och inte har någon som helst aning om vilken mobil jag ska köpa om jag ska köpa en ny. Fast iförsig hatade jag min mobil så det blir väl bra med en ny. Idag har jag varit med Lollo och Caroline och flyttat bort en död fågel från vägen och sprungit i  Markus Krunegårds trapphus. Vi var nämligen jagade av Leslie.

Jag kanske stänger ett öga och låter allt gå.

Sitter och dricker te och lyssnar på Markus Krunegård. Tesorten jag dricker heter Mysiga Stunder och jag har blivit helt beroende av det. Världens godaste typ. Om en stund ska jag iväg och träffa Lollo och Caroline. Ikväll ska jag hjälpa till på Lisas mammas 40-års fest tillsammans med Lisa, Lykke och Magda. Igår spelade Augustifamiljen på Liseberg tillsammans med Theodor Jensen. Hatar att jag bor i Stockholm.


Låt tankarna styra vad hjärtat känner

Hej. Fredag idag och jag har en massa läxor. Har försökt komma på något att skriva som kan avsluta mitt än så länge väldigt korta tomatarbete. Och så har jag börjat på en labbrapport. Fast det går dåligt. Har glömt bort hur man skriver labbrapporter typ. Spanskahäftet har jag gjort också. Fast jag fattar inte vad någonting betyder. Jag är jättetrött och har ont i huvudet. Jag lyssnar på musik och vill ha te. Eller glass. Fast vi har ingen glass. Jag har inget att skriva.

Stjärnfallet är jag.

Hej. Skolan är jobbig med massa läxor. Imorgon har vi spanskaprov på verb och lite sånt. Jag har övat lite men det vill inte fastna i huvudet. Spanska är jobbigt. Jag har ont i fötterna också efter att ha virrat runt i en skog och lite sånt med Lollo och Caroline. Jag har fastnat i mitt tomatarbete och borde försöka komma igång igen. Jag skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och kolla på Vänner. Men spanska verb och böjningar väntar.


Jag är varm igen, mina fickor har lättat.

Matematik. Bland det värsta som finns. Och vi har flera sidor i läxa tills imorgon. Mina två bästa vänner heter miniräknare och facit. Dom är bra att ha. Men dom lär mig inte så mycket. Bara får allting att gå snabbare. Men jag förstår fortfarande ingenting. Jag har inte förståt någonting av vad jag har gjort. Jag har försökt att förstå men jag har misslyckats och tappat tålamodet och bläddrat fram till min bästa vän facit. Borde plugga spanska också men matten tar ju upp all tid. Och så har jag haft dans idag också. Med en danslärare i veckorevyn shorts och en tjej som stirrade väldigt mycket. Hon tyckte jag var konstig. Fast jag vet att hon tyckte jag var cool egentligen. Jag var ju lilla My.


Come hold my hand, yes i'm blind.

Idag är det första september. Nu får hösten ta och komma. Te och mörker. Mysigt. Idag har vi fått ett nytt schema och det är värre än det förra. Vi slutar senare och har massa onödiga raster mitt på dagen istället. Död åt det. Nästa vecka har våran klass matsalsjour och ska skura bord och diska. Kul. Verkligen. Har dom inte folk anställda för det? Måste dom plåga alla stackars elever att sätta på sig äckliga diskhandskar och peta bort folks matrester? Låter inte trevligt alls. Jag vet inte varför jag skriver om matsalsjouren nu när det är nästa vecka. Men jag tycker inte om det. Matsaljouren alltså. Idag hade vi även våran första dans och vi hade en konstig vikare som hade tillfällig dialekt ibland. Måndag idag. En ny vecka. Jobbigt. Ge mig mjölk nu. Jag vill ha det. Mjölk.

RSS 2.0