Du är mitt myggbett om sommarn.

Hej. Som ni kanske ser har jag ändrat utseéndet på bloggen. Det ser ganska konstigt ut just nu men jag orkar inte fixa mer idag. Fixar imorgon om jag orkar eller så kanske jag helt enkel tar tillbaka det jag hade förut. Vi får se. Men nu tänker jag inte pyssla mer med det ikväll. Till slut fick jag min efterlängtade saft. Mamma skulle åka och handla så jag bad henne köpa en flaska. Nu sitter jag här och är inne på bilddagboken, dricker saft och lyssnar på Lasse Lindh och är väldigt kissnödig. Men till toaletten orkar jag inte ta mig.

Puss och kram skumbanan.

Luften bor i mina steg.

Hejsan. Jag är ute på landet. Det är väldigt varmt ute. Idag har jag suttit en stund på terassen och ätit ben & jerry's. Men sedan blev det för varmt. Nu är jag väldigt trött och vill ha saft. Men vi har ingen saft hemma. Det är deprimerande. Men nu är det mindre än 2 veckor kvar till håkan! Bäst kommer det bli. Puss.

Birds can fly so high.

               image19
 Right birds can fly so high and they can shit on your head, yeah they can almost fly into your eye and make you feel so scared. But when you look at them and you se that they are beautiful. That's how i feel about you.

                  
                         
                             


I do my routines by reflex.

Hejsan. Ja, idag var det sommarväder igen. Skönt. Men nästan för varmt. Vi hade teater repition efter skolan, jobbigt och varmt var det där inne. Men det var ändå ganska roligt att köra med all rekvisita. På onsdag blir det 2 uppspel! Ett på morgonen och ett på kvällen... Vi får se hur det går. Sen när vi hade slutat åkte jag, Lisa, Magda och Lollo till smedsuddsbadet. Vi badade lite. Magda och Lisa doppade huvudet, men det vågade inte jag. Det var för kallt. Och så ser vattnet där så äckligt ut. Det var ganska kallt i vattnet, men det var årets första dopp för mig! Sen skulle jag ju egentligen på Fannys spelning. Men hon hade blivit sjuk så det blev ingenting. Imorgon ska jag typ åka till landet. Det kommer vara tråkigt.

Puss.

Jag faller in i dig och ditt stora hjärta.

Tjolahopp! Dagen har väl varit som vanlig. En vanlig skoldag utan några speciella händelser. Efter skolan var jag med Lykke, Lisa och Lollo. Vi köpte Calippo och satte oss i Obsan. Det var mysigt och varmt. Sen gick jag hem och började på min Lasse tröja. Nu är den klar. Nu har jag inget mer än skriva men jag lägger in en bild på Lasse tröjan.

Puss.

image15

Dom kan kalla oss fula men aldrig för grå.

Hola! Idag övade vi på våran pjäs Barnen i Bullerbyn 3 lektioner i skolan. Det var ganska jobbigt. Men nu känns det iallafall som att dom flesta vet vad dom ska säga. Uppspelet är om 1 vecka. Idag har jag lärt mig hur man gör snabela på datorn på rätt sätt. Caroline med, hon kunde inte heller, för vi är rätt smarta. Sedan skulle vi åka till skansen för att se Mando Diao. Vi gick på bussen och så  var det någon kändis som skulle åka förbi tydligen. Så vid Wallingatan stannade bussen och stod stilla skitlänge. När vi gick fram till busschauffören och frågade när bussen skulle åka sa han nonchalant " två timmar kanske " vi fick typ damp och gick av. Så fick vi gå hela vägen till skansen. Det var väldigt jobbigt för jag hade kinaskor på mig och det kändes som att gå i strumpor. Men sedan kom vi till skansen och dom hade inga remmar så det var väldigt hemskt. Lite senare kom Mando och dom var väldans bra. Efter det ställde vi oss och väntade på att dom skulle komma ut, sen kom dom men jag hade tyvärr inga saker att signera. Men lyxbarnet Caroline fick deras plektrum. 

Hejdå. Puss.


Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar.

Tjohej. Det är trevligt att det är varmt och soligt, nästan sommar. Och det är ju faktiskt bara ungefär 2 veckor kvar till sommarlovet. Åh vad jag längtar. Jag är verkligen trött på skolan och klarar inte av att göra något ordentligt längre. Jag behöver lov. Men sen kommer åttan och det orkar jag inte ens tänka på. Idag var vädret fint och på gympan skulle vi springa 3 kilometer. Jag har sämst kondition och jag var död efter. Sen gick jag Lisa och Lykke och mötte Lollo och Caroline. Vi gick till vivo och köpte kladdkaka och dricka och satte oss i hagaparken. Och så tog vi bilder med ballonger som vi hade skrivit Lasse på. Nu lyssnar jag på Lasse Lindh och han är bäst! Nu ska jag fixa någon middag. Hejdå. Puss.


Hej igen.

Hejsan. Jag har inte skrivit på flera dagar. Jag har verkligen inte orkat. Jag är inte en så bra bloggerska. Men nu är jag igång igen, hoppas jag! Lördagen var den finaste lördagen någonsing. Först hade jag myspicknick med Lisa, Lollo och Caroline och sen bar det av till sommarkrysset för att se Lasse och Timo. Vi satt utanför och väntade på och gå in och då behövde jag och Caroline gå på toa så vi gick till någon konstig resturang. Sen när vi var på väg tillbaka mötte vi Lasse och Timo. Vi dog. Vi pratade en stund med dom. Sen kramade Lasse oss och så gick dom. Sen började sommarkrysset och Lasse och Timo var bäst. Efter sommarkrysset gick vi ut och ställde oss och väntade på Lasse. Så kom han. Vi pratade och han signerade saker och var jättesnäll. Dagen var bäst helt enkelt.
Ja, idag så är det då måndag. Dagen har väl varit ganska vanlig. Vi hade picknick med klassen, det var trevlans. Efter skolan var jag med Lisa, Lykke, Lollo och Caroline. Vi åkte till bengans och lite andra skivaffärer. Det var trevligt. Puss.

Onsdag.

Hejsan. Onsdagar är ju roliga skoldagar eftersom att dagen mest består av sköna lektioner. Drama, slöjd, gympa, musik och halvklass no. Fast jag gillar inte gympa. På draman repeterade vi våran pjäs, Barnen i Bullerbyn. Vi ska ha uppspel om två veckor, och det går inte så bra för våran grupp. Eftersom att drama är första lektionen är alla trötta och det är jobbigt att repa. Men vi kämpade på. Sen hade vi slöjd, jag har sytt en anka så idag gjorde jag en väst till honom, han har även fått en tröja,hatt, halsduk och glasögon. Henrietta har hjälpt mig massa. Det är snällt! Sen hade vi gympa, vi skulle ha utegympa och ha något test och springa 3 kilometer. Men jag hade glömt att ta med mig andra skor och jag hade mina kinaskor på mig så jag var inte med. Sen på musiken kollade vi på någon film om typ hårdrock. Alla var trötta och halvsov typ. Sen hade vi vikare på våran no lektion så vi fick prata kläder till pjäsen. Sen slutade vi. Jag var med Lollo, Caroline, Lisa och Lykke efter skolan. Jag och Lykke var jättetrötta och typ döda. Vi köpte snickerstårta och gick hem till Lisa och kollade på Rosemarys baby. Jag dog lite, det var en väldigt konstig film. Men väldigt skojig. Sen gick vi och hämtade ut våra beställda grejer från rockshirt. Nu har jag ont i magen och vill kräkas. Det är inte skönt. Hejdå. Puss.

20 maj.

Hejsan. Igår han jag inte skriva så jag skriver om igår nu istället. Jag var i skolan, ja som vanligt dåra. Sen efter skolan åkte jag till stan med Lisa och Lykke. Jag köpte en plånbok och ett par örhängen sen gick vi till Mcdonalds. Mcdonalds är elaka. Dom har höjt priserna på allting hehe. Sen gick jag hem till Lisa en stund och sen gick vi till " TT festivalen " haha, det finns ett café som heter te och tro. Tillhör kyrkan typ, och Magda och Lollo brukar gå dit. Så skulle dom ha någon festival med ungdomsband som skulle spela och då gick vi dit. Det var kul. Fast det var långtråkigt när dom spelade. Några killar spelade gittar i typ en halvtimme och hade en konstig låt när dom pratade och haha. Jag kan inte förklara. Men det var roligt. Sen gick jag hem och kollade på Desperate Housewifes. Puss.
 image9 
             Lykke och våran mattelärare Daniel.


Måndag.

Hejsan svejsan! Igår var jag med Fanny hela dagen och på kvällen gick jag hem till Lisa. Så jag han inte skriva något inlägg. Men jag skriver lite om igår nu istället. Jag träffade Fanny och vi gick hem till mig och bakade hallonpaj och cupcakes. Det var väldigt roligt. Fast cupcakesen blev brända och glasyren för söt. Hallonpajen var god men det var inte paj, det var ungefär hallon med deg. Fanny tyckte om min pilatesboll och hoppade runt på den. Och så drack vi te. Trevligt värre. Sen på kvällen gick jag hem till Lisa. Vi gjorde inget speciellt men det var mysigt! Idag träffade jag och Lykke Johanna. Vi var hemma hos henne och pratade och hade det trevligt. Nu är jag hungrig. Hejdå.

Jason Mraz och dansuppvisning.

Hej! Idag har varit en jätterolig dag! Jag mötte Lisa och vi åkte till bengans för att se en spelning och skivsignering med Jason Mraz. Vi mötte Lykke vid tunnelbanan och sen gick vi till bengans och träffade Caroline och Lollo som hade kommit dit tidigare. Sen kom Sara också. Jason Mraz spelade och han var jättebra och söt. Sedan skulle han signera och jag, Lisa och Lykke hamnade längst bak i kön. Vi förstod att vi inte skulle hinna eftersom att vi skulle på Johannas dansuppvisning sen och det var flera hundra framför oss. Så jag och lykke gick och åt på Max och sen gick vi till Vasateatern. Johanna var jätteduktg! Nu kommer lite bilder från spelningen med Jason!

image4   image5
Lollo är snygg i väntan på Jason.                                                   Jason Mraz <3

image6      image7
Lykke var glad när han spelade.                                                           Mr. Mraz <3

    image8
                                                                             Hejdå Jason!


Lördag morgon.

God morgon! Jag håller på och fixa mig. Snart ska jag åka till bengans för en skivsignering med Jason Mraz. Ska bli jättekul! Sen ska jag och Lykke på våran kompis Johannas dansuppvisning på Vasateatern. Ska också bli jätteroligt! Jag lägger nog upp bilder ikväll! Ha en bra lördag! Puss.

hej.

image1image2 image3
                  
Bara ett hopp ifrån döden.

Fredag.

Fredagar är härliga. Det var en helt okej skoldag idag. Vi hade uppspel på våran so pjäs om en rättegång. Jag var vittne, och jag var en extrem fjortis. Alla i klassen skrattade åt mig, jag var helt orange! Men det var rätt kul att spela fjortis! Men det tog väldigt lång tid efteråt att få bort all foundation. Från ögonbrynen gick det verkligen inte att få bort så jag gick runt med oranga ögonbryn hela dagen, fint! Vi hade även matteprov idag, det var svårt. Men jag tror att jag lyckades ta mig igenom provet ganska bra iallafall. Efter skolan gick jag, Magda, Lykke och Lisa och hälsade på i våran gamla skola Gustav Vasa. Våran förra lärare verkade helt överlycklig att få träffa oss. Det var lite roligt. När man gick upp för trapporna fick man verkligen flash backs från när vi gick där. Sen var vi ute på gården och lekte en lek som vi alltid brukade leka när vi gick där. Det var roligt. Sen gick jag hem. Lite senare gick jag ut och träffade Lollo och vi gick till 7-eleven och köpte brownie. Så satt vi där ett tag. Sen skulle vi gå till skolan för Lollos lärare hade tagit hennes mobil på lektionen så Lollo skulle hämta den på expeditionen. Men då hade inte den jävla läraren lämnat hennes mobil där! Så vi gick runt i skolan och letade efter någon som kunde veta vart den fanns. Vaktmästaren kollade i personalrummet och allting, men den var ingenstans. Så vaktmästaren gav Lollo lärarens nummer så hon kunde ringa och kolla vart hon hade gjort av mobilen. Men då har såklart den jävla läraren mobilen avstängd. Så Lollo fick gå hem utan sin mobil. Hon kommer inte få den på hela helgen. Så himla dåligt! Dom borde inte få ta mobiler om dom inte ser till så att eleverna får tillbaka dom sen.
Hejdå. Puss!


Mitt första inlägg.

Hejsan. Jag har haft en blogg som hette josefinepiggelin.blogg.se förut, men sedan orkade jag inte blogga längre så jag tog bort den. Men nu har jag känt för att börja blogga igen så jag startade en ny blogg. Den fick heta letskillourselvesason.blogg.se för att det är en bra låt med Timo Räisänen och Timo Räisänen är bäst. I den här bloggen ska jag försöka lägga upp mycket bilder, jag själv tycker det är roligt att kolla på bilder i andras bloggar, för ibland orkar man inte läsa. Det var allt jag hade och säga. Men snart lägger jag upp ett inlägg om min dag.
Puss.

RSS 2.0