Packning

Hej. Jag håller på och packar nu. Vet inte alls vad jag ska ta med mig. Men imorgon åker jag till Lollos land som sagt och jag kommer hem på tisdag. Då är ingen är hemma så jag kommer ha jättetråkigt.

what is worthwhile in the world if you can't be with the one you love?

Tjena mittbena! Idag har jag varit och ätit på en resturang ute på landet med min mamma, faster och kusin. Lite tråkigt var det. Men det är ganska mysigt där, man sitter ute i gräset. Imorgon ska jag till Lollos land så jag måste börja packa. Men jag orkar inte, jag är inte bra på att packa.


Du är det finaste jag vet, Håkan.

Hej. Håkan igår var verkligen finast. Jag klämdes ihjäl och det var en äcklig jävla cp tjej bredvid mig men annars var det finast. Han sjöng För en lång lång tid och Kär i en ängel. Sen körde han två extranummer också, Kom igen Lena och Det är så jag säger det. Det är så jag säger det var så otroligt fint. Då fällde jag lite tårar. Åh. Han var så fin. Jag hittar inte min kamerasladd så jag kan inte lägga in några bilder. Men jag kanske hittar den på landet. Idag har jag blåmärken över hela kroppen och hag jätteont. Jag har jätteont i huvudet också. 

Håkan,
Du är det finaste jag vet
när allt annat här är falskt och fel,
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det.
Du är det finaste jag vet.

So i can shake you.

Hejsan. Igår orkade jag inte skriva någonting. Men igår var jag iallafall hemma hos Fanny. Vi drack te och ringde till Per, glitterpåååwpper. Det var riktigt kul. Vi har skrivit ett fint brev till honom också. Han blir nog jätteglad, klad klittejpååwpare!
Nu sitter jag på landet och lyssnar på Broder Daniel. Ikväll ska jag åka hem till stan och imorgon är det Håkan på Allsång på Skansen. Bäst kommer det bli!

Lördag 21 juni.

Hej. Idag har jag varit hemma. Lite senare på dagen träffade jag Julia. Vi gick en promenad, fotade lite och Julia badade. På stranden träffade vi en liten kille som hette Hilmer. Han var 5 år. Han kom precis när Julia skulle byta om så jag skulle försöka uppehålla honom. Det gick väl lite sisådär bra. Rolig var han iallafall.









Midsommarafton.

Glad midsommar! Min dag har spenderats hos min farbror och faster. Kul vissa stunder. Vädret var iallafall ganska soligt och fint. Men lite senare började det blåsa upp ordentligt. Vi åt sill och potatis till lunch, precis som man ska göra. Sen var det jordgubbar och glass till efterrätt. Gott. Sen klädde vi midsommarstången och jag var trött. Jag ville ha med mig kameran men självklart så glömde jag den hemma! Till middag åt vi grillat kött och potatis. Gott var det. Och så åt vi någon slags chokladtårta till efterrätt. Nu känner jag mig otroligt mätt.

Nu har jag ändrat min bloggdesign lite! Känns trevligt.

Jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde.

Hejsan. Idag har vädret varit ganska grått, som vanligt. Men idag badade jag faktiskt. Det var kallt. Jag hatar att nu när vi har sommarlov är vädret bara grått och mulet och när vi fortfarande gick i skolan var det soligt och varmt varje dag. Imorgon är det midsommarafton, vi ska åka till släkten och vara där hela dagen. Vi får väl se hur det blir. Antagligen ganska tråkigt. Det beror på vädret, dom har en mysig sjötomt så om det är fint väder kan man bada och det är ju roligt.
Byebye äppelpaj.


Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och på nått sätt gör allt bra.

Så var man ute på landet igen då. Trevligt är det att Julia och Emma är ute nu. Kvällen har ägnats åt TV och fett tillsammans med Julia och Emma. Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi var nere på stranden en stund och Julia badade. Men det kände inte jag för. Det var så dåligt väder.


 Julia tyckte vattnet var kallt.


Stranden.


Vi är ganska charmiga.


Vi kan le men bara i sekunder.

Heyzan. Nu har jag inte skrivit på några dagar. Men igår åkte iallafall jag, Lisa, Lykke, Lollo och Caroline till Fanny. Vi hade picknick på en klippa. Fanny hade med sig sin gitarr så hon underhöll oss lite. Sen spelade jag en låt från min nya skiva, på grekiska. Sen fick jag för mig att jag skulle bada. Med kläderna. Så ja, då gjorde jag det. Det var kallt och blött. Sen gick vi hem till Fanny en stund och sedan sov jag hos Lisa.

Idag var vi på inspelning av programet musikmaskinen. Man fick äta hur många bullar man ville. Och så fick man små ben & jerry. Gott var det. Vi kollade på typ halva, sen dissade dom Håkan så vi gick. Vi gick runt på Gärdet lite. Sen åkte vi hem. Ja, och nu sitter jag här. Tråkigt har jag. Imorgon ska jag åka ut till landet igen.
Puss.


Nu kan du få mig så lätt.

Håkan igår var finast. Fina människor och en fin Håkan. Men konserten kunde gärna fått hålla på lite längre. Sedan blev det sång på buss och gator. Natten spenderade jag hos Lykke tillsammans med Lisa. Trevligt var det.

Nu sitter jag ute på landet. Golvet är kallt och efter att ha haft fötterna på ett iskallt golv hela kvällen var det skönt att stoppa fötterna i mina lilarosa sockor. Ganska mysigt har jag det faktiskt.

Sommarlov.

Hejsan. Nu har vi alltså fått sommarlov. Vi hade skolavslutning idag. Det var den konstigaste skolavslutningen någonsin. Det kändes verkligen inte som skolavslutning. Vädret var mulet och kallt och vi var ledsna över att alla bra lärare ska sluta. Efter skolavslutningen gick vi hem till Lisa och kollade på film. Det är verkligen inte så skolavslutningen ska vara. Då ska man bada och äta glass. Tråkig skolavslutning. Känns inte ens särskilt roligt att det är sommarlov, känns bara jobbigt att veta att nästa gång man går i skolan har man betyg och alla bra lärare är borta. Jag kommer sakna dom. Särskilt Johan och Daniel. Den här dagen har bara varit sorglig.

Alla talar om dig hurricane.

Hejsan. Idag var det al dag med skolan. Det innebär att hela arbetslaget åker någonstans ( till Gärdet i det här fallet ) och så blandar dom alla klasser så får man göra massa aktiviteter. Jag var ensam från min klass, med Axel. Jättekul. Det var verkligen tråkigt. Fast jag satt mest och kollade på. Det var ändå lite roligt att kolla på när resten av gruppen skulle springa fram och ta en lång pinne som låg på marken, hålla i den och snurra 7 varv och sen springa tillbaka. Alla såg så roliga ut! Efter skolan gick jag, Lisa och Lykke till vurma. Det var mys. Sen gick vi och provade skor.

I övermorgon är det skolavslutning och om 3 dagar är det Håkan. Bäst kommer det bli.
Sen kommer Håkan till allsång på skansen 24 juni också. Då ska jag, Lisa, Lykke, Caroline och Lollo stå längst fram. Vi får komma in en halvtimme tidigare än alla andra eftersom att Carolines pappa känner chefen. Bäst.

Äntligen på väg.

Dagarna är på väg mot Håkan, dom börjar närma sig nu. På fredag är det, och på torsdag har vi skolavslutning. Idag var det sista riktiga skoldagen, fast vi hade knappt några riktiga lektioner idag heller. Vi hade spanska, matte och musik. På spanskan kollade vi färdigt på en film som vi började se för några lektioner sedan. På matten fick vi gå ut och på musiken sjöng vi lite och lyssnade på en konstig låt. Sen var det fotbollsmatch. Lärarna mot niorna. Jag, Lisa, Lykke, Lollo och Caroline satt och var lite galna och skrek. Men vi såg inte hela matchen, vi gick efter en stund. Då gick vi upp i skogen och spelade in en film, en skräckfilm. Haha. Caroline klipper ihop den och sen kommer den nog upp på youtube. Ge mig fredag.

Puss.


Om dom bara gav oss chansen.

Hola! Idag träffade jag Lollo. Vi var på stan en stund och sen hade vi lite picknick i vasaparken. Mys var det. Men jag tycker inte om att man dör av att gå i solen. Jag har inget mer att skriva. Hejdå. Puss.

Jag ger dig inte min morgon
och inte min dag.
Du får nått så mycket bättre
du får hela jävla jag.
Hela underbara unika jag,
inte nått så fjuttigt som
en morgon och en dag.


Lördag.

Hejsan. Nu kommer ett inlägg om lördagen, igår. Jag vaknade upp hos Lykke, eftersom att jag sov där i fredags. Jag var där en stund på morgonen men sedan åkte jag hem. Någon gång vid tre tiden kom pappa hem och vi åkte ut till min farbror och fasters landställe, det ligger jättenära vårat! Vi åkte båt, badade och åt grillat. Ganska mysigt. Min kusin började kasta sjögräs på mig och det var lite mindre mysigt. Sen hade vi sjögräs krig och jag var bäst och vann. Han träffade mig nästan igenting, jag är mästaren! Sen åkte vi hem till vårat landställe.
Puss.


                Min kusin David. Han är en söt pojke!


 Gräset var fullt av prästkragar, fint var det!


 Sen blev det solnedgång också, fint värre.

Nationaldagen.

Nu kommer ett inlägg om i fredags, nationaldagen. Jag var med Lisa, Lykke, Lollo och Caroline. Vi åkte till kungsträdgården för att se Lasse Lindh spela. Han var bäst igen. Sen signerade han lite och vi pratade en stund med honom. Sen sov jag över hos Lykke, och Magda kom också och sov över.

           Söta Lasse.

    Puss på Lasse.


Varje litet steg du tar.

Hejsan. Bloggen har krånglat och jag har inte varit hemma. Men snart kommer inlägg om fredag och lördag. Puss.

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu.

Hejsan. Dagen har varit konstig. I skolan hade vi hälsodag och skulle ha fäktning och sqaush. Fäktningen var äcklig och läraren var läskig. Jag klarade inte av att sätta på mig masken, det kändes så äckligt. Och jag skulle få klaustrofobi där inne. Så jag slapp vara med. Lisa, Lykke, Emma och Hanna klarade inte heller av det. Så dom slapp också vara med. Så vi satt och tittade på. Sen hade vi sqaush. Jag var sämst. Det var inte så kul. Sen träffade jag Lollo och Caroline och vi åkte till H&M i västermalmsgallerian. Sen gick jag hem och bakade kärleksmums. Sen lite senare på kvällen träffade jag Lollo och vi gick till vasaparken och spelade in en film, jag håller på att redigera den nu. När den är klar kommer länken upp. Nu har jag precis duschat och sitter och dricker saft. Hejdå. Puss.


Livet förändras var jag än går.

Hejsan. Idag på morgonen spelade vi upp våran pjäs Barnen i Bullerbyn för sexåringarna och resten av våran klass. Det gick ganska bra. Sen hade vi slöjd och jag sydde klart min Lasse Lindh kudde. Vi hade också gympa och hade någon tjej i nian som lärare. Det var ganska tråkigt. Vi hoppade hopprep, körde staffet och lite magstyrka. Typ. Sen fick vi se den andra gruppens pjäs. Den var jättebra! Efter skolan gick jag hem och åt lite och sen gick jag tillbaka till skolan. Vi spelade upp pjäsen för föräldrarna. Det var roligt, och det gick ganska bra. Och vi fick gå runt i personalrummet. Det var kul. Haha. Nu har jag lagt upp min och Fannys film på youtube. Länken kommer här: http://www.youtube.com/watch?v=NIM8XpAwMZw. Nu ska jag duscha. Hejdå. Puss. image20
Lykkes anka som hon har gjort på slöjden.


image21
 Min Lasse Lindh Kudde.

Vi är pojkarna som busar med flickornas små musar.

Hellu. Rubriken var Carolines idé. Idag har jag varit i skolan. Sen åkte jag, Lisa och Lykke till smedsuddsbadet. Det var väldigt kallt i vattnet. Det borde vara varmare tycker jag. Sen kom Lollo efter ett tag också. Sen gick vi till H&M och jag köpte en klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Sen köpte vi glass på Mcdonalds.

Imorgon har vi uppspel och jag ska sy klart min Lasse Lindh kudde på slöjden. Nu sitter jag och rabblar repliker i mitt huvud och lyssnar på Håkan. Puss.

Maria säger: om stockholm brinner åker vi dit.
Där rör dom på fötterna, svänger på höfterna.
Från modkatterna till punkarna.


Var inte kärlek menat som något enkelt att ge?

Hejsan. Jag störde mig väldigt mycket på det jobbiga mellanrummet så jag tog den här designen istället. Men någon gång när jag orkar ska jag fixa en bild som bakgrund igen.

Idag hade vi sköna lektioner och vi gjorde nästan ingenting viktigt. Över no lektionen och svenska lektionen var vi i vasaparken, det var skönt! Sen åkte jag hem till Julia. Vi köpte munkar och iste och satte oss på hennes varma tak. Sen gick vi runt lite i affärer och jag köpte nya kinaskor, fast i mycket bättre material än mina förra. Vi gick till H&M och jag hittade en fin klänning som jag ska köpa och ha på skolavslutningen. Idag har jag också bränt mig i solen. Mina axlar är väldigt röda, det gör ont. Om två dagar är det uppspel på Barnen i Bullerbyn. Jag vill inte!

Pussisar.


Luften smakar som en jordgubbspaj.

Hejsan. Jag är väldigt dålig på det här med blogg design så därför kommer min blogg antagligen se ut så här ett tag framöver. Tyvärr. Om det är någon som är bra på bloggdesign och vet hur jag kan göra min blogg lite finare får den gärna säga till!

Idag åkte jag hem till fina Fanny. Det var mysigt. Vi ritade med gatukritor, picknickade på en badstrand och spelade in en film. Hennes hus var skitstort, det var jättefint! Och så hade hon en jättefin trädgård också. Och en söt hund. Fanny skulle klippa ihop filmen, när hon har gjort det tror jag att hon lägger ut den på youtube. Bilddagboken har adhd och det är väldigt jobbigt och jag får panik av det. För det funkar inte att logga in.

Puss och kram.

RSS 2.0