Hej och hejdå

Hej. Nu har jag bytt blogg och så. www.thisnonsense.blogg.se. Hejdå.

Sann kärlek finner dig till slut

Igår. Almedal på Kafé 44. Så bäst. Först var det dans till roliga förband, Vargpakten och CK. Och ja, sen kom Almedal. Det var så fint och bäst och allt. Jag saknar det. Väldigt fina timar. Väldigt fin dag. Bland den finaste någonsin faktisk. Även fast Almedal sjöng alldeles för kort. Nu har jag ont i halsen, benen och är trött. Jag dricker cider och lyssnar på musik. Kollar på gamla bilder också, åh jag saknar det.

Det kommer finnas dom som vill dö för din blick

Datorn är överbelastad nu eller nåt och beter sig konstigt. Jag försöker översätta en spansk text till svenska, läxa. Men det är nästan omöjligt. Massor av ord som jag aldrig har hört förut och så. Försöker använda mig av lexin men nä. Lexin vill inte översätta mina ord. Hm. Arvikabiljetterna släpptes idag och dom billigaste är redan slut. Jobbigt. Jag har grammatikprov imorgon och usch, allt är jobbigt. Jag är trött och sömnlös. Annars har väl måndagen varit som vanligt. Skola, fika, dans. Nu vill jag ha juice.


Den underligaste av saker när man träffar någon som slår i samma takt

Har precis kommit hem från att ha varit ute med Lollo. Gått runt och pratat typ. Vi har konstaterat att Vasastan verkligen är dött, även om det inte är någon nyhet. Nu är jag kall om händer och fötter och jättetrött. Mår illa också samtidigt som jag är hungrig. Igår träffade vi Lasse en stund. Fint, oja. Fast vi var nog mest tråkiga och osociala. Men det var kallt. Det blir förhoppningsvis Arvika 09 och det gör mig till happi flicka. Evigheter kvar typ men ja, bra med saker att se fram emot. Livsmål typ. Osammanhängade inlägg men jag är trött, som sagt.


I call you in the morning crying on the phone

Glad to hear your voice but your voice has turned ice cold
It was that moment that I made up my mind
There's no longer no use for me to try.

Lyssnar på musik och såntdär, som vanligt. Jag fryser och sitter invirad i mitt täcke. Imorgon har vi orienteringsdag och blä jag vill inte. Hatar idrottsdagar. Kommer nog drunkna i lera imorgon, alla säger att det ska regna. Sen så kan man väl säga att en människa har en väldigt söt telefonsvare. Vill dö lite när jag hör den.


Jag krattar löven kring mitt hjärtas grav

Jag är trött och har suttit på golvet och läst om potatis och rotfrukter i hemkunskapsboken. Och jobbat lite grammatik. Man tänker mycket bättre på golvet, eller jag iallafall. Eller så inbillar jag mig det bara, för att jag gillar att sitta där. Jag vill ha lov. Då kan jag gå runt i min Hälgetröja hela dagen, lyssna på massa musik och dricka litervis med te. Låter meningslöst men jag gillar det. Jag skulle behöva det just nu. Franska revolutionen uppsatsen är inlämnad nu, känns som en befrielse. Skönt att bli av med den. Nu ska jag skriva labbrapport om vilken syra som är surast, syra A eller syra B.


Jag är glad men jag kallas Smutser

Åh vad jag saknar torsdagen. Kristian Anttila på kafe 44. Längst fram bland massa Kristian-svett som flög åt alla håll. Sen träffade vi Lasse. Vi pratade om massa konstiga saker som hur man kan tillverka egna converse och att stöpa ljus. Han är fin. Igår hade vi lite party i Lollos källare, Leslie var där och knackade på både fönster och dörrar. Och Pennywise gömde sig bakom hörnen. Men annars var det fint. Nu lyssnar jag på musik och ska snart koka te. Och lyssna på mer musik.



Jag saknar illusionen av att allting kommer ordna sig.

Herregud. Dagarna nu för tiden är verkligen tråkiga. Och jobbiga. Nästan olidliga. Okej, jag kanske överdriver lite men roligt är det iallafall inte. Jag är konstant trött också. Och jag gillar inte att vakna på morgonen. Jag drömmer alltid så fina saker. Sen när jag vaknar slår det mig att allt bara var en dröm och att allt är lika meningslöst som vanligt. Vill ha helg mer än allt annat just nu typ.  


RSS 2.0